A Magyar Élelmiszerkönyv szerinti 14 allergéntől mentes termék. Nem tartalmaz:
• 1. Glutént tartalmazó gabonafélék (azaz búza, rozs,
árpa, zab, tönkölybúza, kamut, illetve hibridizált fajtái)
és a belőlük készült termékek, kivéve:
2. Rákfélék és a belőlük készült termékek.
• 3. Tojás és a belőle készült termékek.
• 4. Hal és a belőle készült termékek, kivéve:
• 5. Földimogyoró és a belőle készült termékek.
• 6. Szójabab és a belőle készült termékek, kivéve:
• 7. Tej és az abból készült termékek (beleértve a laktózt),
kivéve:
• 8. Diófélék, azaz mandula (Amygdalus communis L.),
mogyoró (Corylus avellana), dió (Juglans regia),
kesudió (Anacardium occidentale), pekándió (Carya
illinoinensis [Wangenh.] K. Koch), brazil dió
(Bertholletia excelsa), pisztácia (Pistacia vera),
makadámia vagy queenslandi dió (Macadamia
ternifolia)
• 9. Zeller és a belőle készült termékek.
• 10. Mustár és a belőle készült termékek.
MiMen GOFRI-AMERIKAI PALACSINTA lisztkeverék 500g 100g termék átlagos Tápértéke
Energia 1,485.0 kJ / 351.0 kcal
Zsír 3.3 g
amelyből telített zsírsavak 0.4 g
Szénhidrát 67.8 g
amelyből cukrok 6.7 g
Rost 5.6 g
Fehérje 9.7 g
Só 1.5 g
MiMen - Minden allergéntől mentes gofri-amerikai palacsinta lisztkeverék. Glutén-, búza-, burgonya-, kukorica-, rizs-, tej és tojásmentes.Összetevők: kölesliszt, tápióka keményítő, csicseriborsó liszt, dextróz, útifűmaghéj liszt (psyllium rost), étkezési só, térfogatnövelő szer (Na-bikarbonát), stabilizátor (xantán gumi). A webáruházon szereplő egyes termékekre vonatkozó tájékoztatás, adatközlés, a termék csomagolásán alapul, a webáruház üzemeltetője ezen adatokért felelősséget nem vállal. Burgonya-, kukorica-, rizsliszt mentes receptúra. Felhasználási javaslat GOFRI: 250 g lisztkeverék, 100 g olvasztott vaj vagy margarin, 50 g cukor, 12 g vaníliás cukor, 25 g rum, 1 tk. citromlé, 5 g NATURBIT Psyllium rost feloldva 175 ml vízben, ezt 2 percig hagyjuk állni. A folyékony összetevőket keverjük össze, majd a végén dolgozzuk össze a liszttel. Gofri sütőben a szokásos módon sütjük. AMERIKAI PALACSINTA: 200 g lisztkeverék, 500 ml víz. Jól elkeverjük, és a szokásos módon sütjük. PÁRIZSI BUNDA: 100 g lisztkeverék, 130 ml víz, csipet só, keverhetünk hozzá zöldfűszert, fűszert. Sűrű palacsinta tésztává keverjük. A panírozandó zöldséget, húst stb. beleforgatjuk a lisztbe, majd a palacsintatésztába. Nem túl forró, bő olajban kisütjük.