Gluténmentes lisztkeverékek, bio termékek és vitaminok, étrendkiegészítők,

Foxpost automatába és GLS automatába kedvező a szállításunk!

 

Reformcucc, bio és gluténmentes ami finom!

Biobolt Szeged, maradj egészséges.

Gluten Detect gyorsteszt
Gluten Detect gyorsteszt
8 541 Ft

Gluten Detect gyorsteszt

Gluténszennyeződés gyors teszt

A gluténérzékenység egyetlen hatékony kezelési módja a gluténmentes diéta. Már a legkisebb mennyiségű glutén is károsítja a vékonybél nyálkahártyáját.

Ugyanakkor nem minden cöliákiás tapasztal tüneteket glutén fogyasztásakor. Ez sajnos azért veszélyes, mert a kár tünetszegény eseteknél is megtörténik.

Van megoldás arra, hogy egy gyorsteszttel kiderítsük, hogy került-e glutén a szervezetbe. Erre való a GlutenDetect!

Fájdalommentes, vizelet minta alapján otthon elvégezhető.

A GlutenDetect egy praktikus, otthon is elvégezhető gyorsteszt azoknak a gluténérzékenyeknek, akik le szeretnék ellenőrizni, hogy van-e glutén a szervezetükben.

Az autóimmunbetegség tünetei közt szerepel a fáradtság, sápadtság, vérszegénység, puffadás, fogyás, de mivel ezek a tünetek nem csak glutén fogyasztásakor jelentkezhetnek, a GlutenDetect gyorsteszttel biztosan megtudhatod, hogy a rosszulléted ehhez vezethető-e vissza.

Ráadásul ez az első vizeletminta alapján is elvégezhető otthoni gyorsteszt: nincs szükség se biopsziás mintavételre, se szerológiai vizsgálatra, és 15 perc után már látni is fogod az eredményt, hiszen a teszt kimutatja, ha az elmúlt 48 órában fogyasztottál bármiféle glutén tartalmú ételt.

Használati útmutató

Várható kiszállítás
2023.03.30
8 541 Ft
Adatok
EAN
4006040197959
Cikkszám
COD003
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!