Gluténmentes kölestészta hozzáadott fehérjével
Az Eden Premium tészták saját recept alapján készülnek tésztaüzemünkben. Kellemes ízét a sárga batátalisztnek köszönheti, állagát főzés után is megtartja. A tésztához nem használtunk tojást és szóját sem.
A köles könnyen emészthető, tápértéke mégis magas. Beltartalmi értékei miatt érdemes lehet az étrendbe iktatni. A köles természetéből eredően gluténmentes, és általában jelentős mennyiségű esszenciális aminosavat tartalmaz.
A borsófehérje jól kiegyensúlyozott aminosavprofillal és magas lizinszinttel rendelkezik. Tápértékének és egészségügyi előnyeinek köszönhetően a borsófehérje új és hatékony alternatívaként használható az állati fehérjék helyettesítésére a funkcionális élelmiszerekben.
Az útifű maghéj jó rostforrás lehet a mindennapokban. Magas rosttartalmú élelmiszerek fogyasztásával jót tehetünk emésztésünknek, lassíthatjuk a szénhidrátok felszívódását.
Összetevők: kölesliszt (66%), borsófehérje, ivóvíz, sárgabatáta-liszt, útifű maghéj liszt
Elkészítési javaslat: Forrásban lévő vízben, alacsony hőfokon 3-5 percig főzzük, ha kész leszűrjük és bő vízzel öblítjük. Ízlés szerint tálaljuk. Jó étvágyat!
Átlagos tápérték 100 g termékben
Energia 1407 kJ / 333 kcal
Zsír 3,0 g
–Amelyből telített zsírsavak 0,6 g
Szénhidrát 54 g
–Amelyből cukrok 1,8 g
Rost 9,9 g
Fehérje 18 g
Só 0,02 g
Tárolás: Száraz, hűvös és napfénytől védett helyen tárolandó!
Gluténmentes termékeket előállító üzemben készült.
Allergén információ: A termék dióféléket is feldolgozó üzemben készült.
Származási hely: Magyarország
Nettó tömeg: 200g
Habár mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, ennek ellenére is előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek folyamatosan változnak, ennek okán változhatnak a tápértékek, összetevők is. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Annak ellenére, hogy weboldalunkon folyamatosan frissítésre kerülnek az adatok, cégünk nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért.