Az útifű maghéj egy alapvetően gluténmentes, természetes, növényi, vízben oldódó rost, mely folyadékkal keveredve nyálkás gélt képez ezáltal segítheti az emésztést és a szervezet méregtelenítését.
Használata mellett nagyon fontos a megfelelő, emelt mennyiségű folyadék bevitele, csakis ezáltal fejheti ki jótékony hatását.
Az útifű maghéj lisztet felhasználhatjuk desszertek, krémek, tortakrémek, gyümölcszselék, pudingok készítéséhez. Ezen felül kiválóan alkalmas főzelékek, levesek, mártások sűrítéséhez. Ch csökkentett péksütemények, kenyerek sütésénél a tésztához adagolva növelhetjük azok rosttartalmát. Zselésítő képessége miatt a zselatin kiváltására is alkalmazható.
Összetevők: 100% útifű maghéj
Száraz hűvös helyen tárolandó!
Allergén információ: A termék dióféléket, mustármagot, szezámmagot feldolgozó üzemben készült.