Miért fogyasszunk feketebabot?
A feketebab kiváló táplálékforrás lehet a mindennpokban. Magas fehérjetartalma révén beilleszthető vegán életmódba, sportolóknak kifejezetten előnyös lehet a fogyasztása, alkalmas lehet növényi alapú táplálkozáshoz és különböző diéták alapanyagaként is. Magas rosttartalma révén segítheti az emésztést (megfelelő mennyiségű folyadék fogyasztása mellett), beilleszthető a mindennapi étkezésbe. Ezen kívül mivel lassú felszívódású szénhidrát, hosszan tartó jóllakottságérzetet okoz, így fogyaszthatják cukorbetegséggel és inzulinrezisztenciával élők (IS), valamit alkalmas lehet különböző diétás étkezésekhez.
Allergén információ:
A termék dióféléket feldolgozó üzemben készült.
Átlagos tápérték 100g termékben |
|
Energia |
1174 |
KJ |
|
338 |
kcal |
Zsír |
0,9 |
g |
|
– telített zsírsavak |
0,6 |
g |
|
Szénhidrát |
63 |
g |
|
– cukor |
6 |
g |
|
Rost |
16 |
g |
|
Fehérje |
21 |
g |
|
Só |
0,01 |
g |
|
Származási hely: Argentína
Habár mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, ennek ellenére is előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek folyamatosan változnak, ennek okán változhatnak a tápértékek, összetevők is. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Annak ellenére, hogy weboldalunkon folyamatosan frissítésre kerülnek az adatok, cégünk nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért.